Yowes Modaro - Aftershine ft. Damara.de

Duration: 05:39

MP3 size: 5.3 MB

Lirik Yowes Modaro - Aftershine ft. Damara.de

Rino ing wayah wengi
Aku eling kowe
Sek mbiyen ngancani
Susah seneng dilakoni bebarengan
Tanpo terpikirkan akhire bubaran
Atiku loro njobo njerone ambyar
Nyawang sliramu
Andang nduwe gandengan
Iki ati udu bahan nggo dolanan
Aku trimo ngalah mugo kowe bungah
Mbok yo tulung sadaro
Ojo sepenak e dewe
Kiro-kiro ra tresno
Ora ko ngene carane
Waton ninggal lungo
Gandeng karo wong liyo
Yowes ora popo karma iseh ono
Yowes modaro
Opo kowe ora ngerumangsani
Aku merjuangke
Isuk awan wengi
Golek rejeki tak nggo ndandani
Basan kowe dadi lali sek ngancani
Sepurane kangmas
Aku ninggal lungo
Aku sadar aku wes ngelarani.
Aku yo pingin bahagia
Jujur kesel melarat
Urip rekoso
Mbok yo tulung sadaro…
Download Lagu Gratis Yowes Modaro - Aftershine ft. Damara.de di Gudang Lagu - DownloadLagu99.Net, Download Lagu Yowes Modaro - Aftershine ft. Damara.de Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Yowes Modaro , Download Lagu Aftershine ft. Damara.de, Download Lagu Aftershine ft. Damara.de Yowes Modaro
Home