Via Vallen - Pikir Keri - OM.SERA

Duration: 03:50

MP3 size: 3.59 MB

Lirik Via Vallen - Pikir Keri - OM.SERA

yen gelem tak jak ra-bi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting pikir keri

yen kowe gelem tak sayang
ya ojo mbok gawe bimbang
rasah kakean alesan

iki ati du parkiran maju mundur ra karuan
iki ati du layangan tarik ulur sembarangan
nanging tresno iki udu es teh plastikan
sing mbok cantelke lalu engkau tinggalkan

janjimu koyo mendung ditunggu ora udan
tresnaku kesandung aku jebul kapusan
jodo bakal tekan ora bakal kijolan
nek bejo yo mantenan nek ora tep syukuran

pikir keri pikir keri ketimbang loro ati

yen gelem tak jak ra-bi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting pikir keri

yen kowe gelem tak sayang
ya ojo mbok gawe bimbang
rasah kakean alesan

nek iki pancen dalane tak tompo opo anane
gusti niku mboten sare kowe kui seng jengkelke
abot dirasakne rakuat dibecakne
rasah dipikir mbok miker seng liyane

tresnoku seng gede mbok prekne
mbok golek liyane seng nompo opo anane
mending nyicel motor podo mumete
naning ono hasile ketimbang miker kowe

pikir keri pikir keri ketimbang loro ati

yen gelem tak jak ra-bi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting pikir keri

yen kowe gelem tak sayang
ya ojo mbok gawe bimbang
rasah kakean alesan

yen gelem tak jak ra-bi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting pikir keri

yen kowe gelem tak sayang
ya ojo mbok gawe bimbang
rasah kakean alesan
Download Lagu Gratis Via Vallen - Pikir Keri - OM.SERA di Gudang Lagu - DownloadLagu99.Net, Download Lagu Via Vallen - Pikir Keri - OM.SERA Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Via Vallen , Download Lagu Pikir Keri - OM.SERA, Download Lagu Pikir Keri - OM.SERA Via Vallen
Home