VIA VALLEN - OM SERA - DI TINGGAL RABI

Duration: 06:26

MP3 size: 6.03 MB

Lirik VIA VALLEN - OM SERA - DI TINGGAL RABI

Atiku rasane loro
Nyawang koe rabi ro wong liyo
Nangis getih eluhku remuk ajur rosoku
Koe tego ninggal aku

LainnyaAtiku rasane loro
Nyawang koe rabi ro wong liyo
Nangis getih eluhku remuk ajur rosoku
Koe tego ninggal aku
Opo iki wes dalane
Kudu pisah kelangan tresnane
Kudu kuat atiku
Kudu kuat batinku
Senajan nyekso tresnaku
Mas opo koe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene koe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo
Blenjani tresnoku nelingso
Download Lagu Gratis VIA VALLEN - OM SERA - DI TINGGAL RABI di Gudang Lagu - DownloadLagu99.Net, Download Lagu VIA VALLEN - OM SERA - DI TINGGAL RABI Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu VIA VALLEN , Download Lagu OM SERA - DI TINGGAL RABI, Download Lagu OM SERA - DI TINGGAL RABI VIA VALLEN
Home