OM SERA - BOJOKU GALAK FULL - VIA VALLEN

Duration: 05:10

MP3 size: 4.84 MB

Lirik OM SERA - BOJOKU GALAK FULL - VIA VALLEN

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

Lainnyawis nasibe kudu koyo ngene
nduwe bojo kok ra tau ngapenake
seneng muring, omongane sengak
kudu tak trimo, bojoku pancen galaksaben dino rasane ora karuan
ngerasake bojoku sing ra tau perhatian
nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
senajan batinku ngampet ono njero dadayo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisahtak tompo nganggo tulus ning ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngenesungguh keterlaluan bojoku sing saiki
kliru sitik wae aku mesti diseneni
ameh dolan ro konco kok ora diolehke
senenange nuduh dikira lungo ro liyaneyen wes ngono aku mung iso meneng
tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng
di matamu aku iki ora tau bener
kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinteryo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngeneibarate dele sing uwis dadi tempe
kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
abote nduwe bojo sing galak
lek ra keturutan senengane mencak-mencakra usah digetuni aku kudu kuat ati
nganti tekan mati sliramu tetep ning ati
distel kendo wae, tak nikmati uripe
senajane galak bojoku pancen sing ganteng dhewekuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi
tetep cinta senajan bojoku galakyo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngeneyo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene
Download Lagu Gratis OM SERA - BOJOKU GALAK FULL - VIA VALLEN di Gudang Lagu - DownloadLagu99.Net, Download Lagu OM SERA - BOJOKU GALAK FULL - VIA VALLEN Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu OM SERA , Download Lagu BOJOKU GALAK FULL - VIA VALLEN, Download Lagu BOJOKU GALAK FULL - VIA VALLEN OM SERA
Home