Korban Janji - GuyonWaton

Duration: 05:12

MP3 size: 4.88 MB

Lirik Korban Janji - GuyonWaton

Tanpa welas kowe lunga biyen kae
Ra ono mesakne aku sitik wae
Ngaboti tresna anyarmu lalu kau tinggalkan aku
Tersakiti sendiri di malam itu
Kowe lunga pas aku sayang-sayange
Tanpa pamit kowe ngadoh ngono wae
Aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku
Bersanding dengan kekasih barumu
Abot tak trimo kanti ikhlas legawa
Sing tak arep kowe ra disio-sio
Ben cukup mung aku korban janji manismu
Udan bledek kang dadi saksiku
Kowe lunga pas aku sayang-sayange
Tanpa pamit kowe ngadoh ngono wae
Aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku
Bersanding dengan kekasih barumu
Abot tak trima kanti ikhlas legawa
Sing tak arep kowe ra disio-sio
Ben cukup mung aku korban janji manismu
Udan bledek kang dadi saksiku
Abot tak trima kanti ikhlas legawa
Sing tak arep kowe ra disio-sio
Ben cukup mung aku korban janji manismu
Udan bledek kang dadi saksiku
Udan bledek kang dadi saksiku
Udan bledek kang dadi saksiku
Download Lagu Gratis Korban Janji - GuyonWaton di Gudang Lagu - DownloadLagu99.Net, Download Lagu Korban Janji - GuyonWaton Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Korban Janji , Download Lagu GuyonWaton, Download Lagu GuyonWaton Korban Janji
Search Keyword:
Home