Ninggal Tatu - Dory Harsa

Duration: 04:59

MP3 size: 4.67 MB

Lirik Ninggal Tatu - Dory Harsa

Ning ngopo ra crito
Yen kowe wes ra tresno
Neng kowe malah lungo
Ninggal tatu ning dodo
Rasane ati iki
Koyo keno mowo
Bareng wes ngerti
Ning mburiku kowe ngliyo
Janjine ngancani
Nganti tekane pati
Ning nyatane janjimu
Kuwi mung kari janji
Panase geni
Ra koyo panase ati
Sak wise ngerti
Kowe ning aku ngapusi
Kowe tak sayang-sayang
Saiki malah ngilang
Tresnamu karo aku
Kuwi mung kiasan
Kowe tak gadang-gadang
Tegane gawe wirang
Anggonku labuh kowe
Opo iseh kurang?
Ning ngopo ra crito
Yen kowe wes ra tresno
Neng kowe malah lungo
Ninggal tatu ning dodo
Rasane ati iki
Koyo keno mowo
Bareng wes ngerti
Ning mburiku kowe ngliyo
Janjine ngancani
Nganti tekane pati
Ning nyatane janjimu
Kuwi mung kari janji
Panase geni
Ra koyo panase ati
Sak wise ngerti
Kowe ning aku ngapusi
Kowe tak sayang-sayang
Saiki malah ngilang
Tresnamu karo aku
Kuwi mung kiasan
Kowe tak gadang-gadang
Tegane gawe wirang
Anggonku labuh kowe
Opo iseh kurang?
Download Lagu Gratis Ninggal Tatu - Dory Harsa di Gudang Lagu - DownloadLagu99.Net, Download Lagu Ninggal Tatu - Dory Harsa Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Ninggal Tatu , Download Lagu Dory Harsa, Download Lagu Dory Harsa Ninggal Tatu
Home