Dory Harsa feat Nella Kharisma - Jodo

Duration: 06:52

MP3 size: 6.44 MB

Lirik Dory Harsa feat Nella Kharisma - Jodo

Sajak tresna, sing neng jero dada
Ora iso, bakal tak lalekno
Gedhe roso ati kula pantes tak juangno
Kebacut nyemplung ati tekan dada

Kowe sing paling tak sayangi
Aku pingin dadi siji merga kowe
Sing dadi pilihan ati

Muga bapak ibu mu merestui
Sungkem kula kalih donga tak panjatno
Jodo mesti Gusti berkahi

Tak kendhangi karo tak esemi
Soko ati, koe tak tresnani
Tak tembhangi, kula krungu langit melu nyanyi
Rindu niki kula sing nduweni

Muga bapak ibu mu merestui
Sungkem kula kalih donga tak panjatno
Jodo mesti Gusti berkahi
Kowe sing paling tak sayangi
Aku pingin dadi siji merga kowe
Sing dadi pilihan ati

Muga bapak ibu mu merestui
Sungkem kula kalih donga tak panjatno
Jodo mesti Gusti berkahi
Jodo mesti Gusti berkahi.
Download Lagu Gratis Dory Harsa feat Nella Kharisma - Jodo di Gudang Lagu - DownloadLagu99.Net, Download Lagu Dory Harsa feat Nella Kharisma - Jodo Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Dory Harsa feat Nella Kharisma , Download Lagu Jodo, Download Lagu Jodo Dory Harsa feat Nella Kharisma
Home