Ninggali Tatu - Didi Kempot

Duration: 04:43

MP3 size: 4.42 MB

Lirik Ninggali Tatu - Didi Kempot

Nengopo ra crito yen kowe wis ra tresno
Ning kowe malah lungo, ninggal tatu ning dodo
Rasane ati iki koyo keno mowo
Bareng wis ngerti ning mburiku kowe ngeliyo
Janjine ngancani nganti tekaning pati
Ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
Panase geni ra koyo panase ati
Sakwise ngerti kowe ning aku ngapusi
Kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
Tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
Kowe tak gadang-gadang tegane gawe wirang
Anggonku labuh kowe opo isih kurang
Nengopo ra crito yen kowe wis ra tresno
Ning kowe malah lungo, ninggal tatu ning dodo
Rasane ati iki koyo keno mowo
Bareng wis ngerti neng mburiku kowe ngeliyo
Janjine ngancani nganti tekaning pati
Ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
Panase geni ra koyo panase ati
Sakwise ngerti kowe ning aku ngapusi
Kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
Tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
Kowe tak gadang-gadang tegane gawe wirang
Anggonku labuh kowe opo isih kurang
Download Lagu Gratis Ninggali Tatu - Didi Kempot di Gudang Lagu - DownloadLagu99.Net, Download Lagu Ninggali Tatu - Didi Kempot Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Ninggali Tatu , Download Lagu Didi Kempot, Download Lagu Didi Kempot Ninggali Tatu
Home