BALUNGAN KERE - NDARBOY GENK

Duration: 05:44

MP3 size: 5.38 MB

Lirik BALUNGAN KERE - NDARBOY GENK

Biyen aku tau kelangan
Nganti saiki isih kelingan
Kowe seng tak anti anti
Bebrayan tekaning pati jebule mblenjani janji
Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo isuk sore nanging kowe sambat wae
Jaremu balungan kere
Opo pancen wes nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnoku mbok sepelekke
Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane Gusti
Senajan atiku wes bubrah kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah
Senajan balungan kere ora kendo nyambut gawe
Senajan dalan ra alus seng penting wani terus
Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo esuk sore nanging kowe sambat wae
Jaremu balungan kere
Opo pancen wes nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnoku mbok sepelekke
Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane Gusti
Senajan atiku wes bubrah kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah
Senajan atiku wes bubrah kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah
Download Lagu Gratis BALUNGAN KERE - NDARBOY GENK di Gudang Lagu - DownloadLagu99.Net, Download Lagu BALUNGAN KERE - NDARBOY GENK Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu BALUNGAN KERE , Download Lagu NDARBOY GENK, Download Lagu NDARBOY GENK BALUNGAN KERE
Home